TREENER Alina

Alina on alates 2005. aastast oluliselt panustanud Eesti salsa arengusse olles ka üks selle eestvedajaid. Ta on kogenud, inspireeriv ja uuenduslik rahvusvaheline juhendaja, kellel on oma unikaalne stiil.

Ta alustas balletiga juba 3-aastaselt ning avastas hiljem kaasaegse tantsu, modernse tantsu, jazzi, hiphopi ja flamenko, enne kui 2004. aastal armus salsasse. Salsast sai tema peamine kirg, viies teda treenima ja esinema tippjuhendajate käe all, võitma salsa- ja bachata võistlusi ning õpetama üle Euroopa ja Ameerika.

Aastatel 2009–2024 juhtis ta oma salsakooli, korraldades rahvusvahelisi üritusi, tehes koreograafiaid ja juhendades edukalt nii tantsijaid kui õpetajaid. Alina on tuntud oma oskuse poolest luua inspireeriv ja toetav keskkond igas oma tunnis. Lisaks osaleb ta regulaarselt rahvusvahelistel tantsufestivalidel oma arengu tõstmiseks, samuti esindades Eestit maailmatasemel õpetades.

Oma treeningutes keskendub ta tantsutehnilise puhtuse, elegantse stiili ja musikaalsuse arendamisele, pakkudes samal ajal ka füüsilist koormust ja head energiat.


Eddie

Eddie on kirglik salsa tantsija ja õpetaja alates 2015. aastast, mil Alina (tema partner tantsus ja elus) märkas tema annet ja usaldas teda oma meeskonnaga liituma. Aja jooksul on Eddie arendanud välja ainulaadse stiili, mida iseloomustavad dünaamilised interpretatsioonid ja keerulised kombinatsioonid. Ta otsib pidevalt uusi teadmisi parimatelt salsa meistritelt, kuid tema suurimaks inspiratsiooniks on Fernando Sosa.

Eddie tõeline kirg on õpetamine. Talle meeldib jagada oma energiat õpilastega ja aidata neil kasvada enesekindlateks tantsijateks. Tema tantsuportfell hõlmab mitmesuguseid salsa stiile, sealhulgas LA, NY, Cha Cha ja Pachanga. Eddie pühendumus ja entusiasm inspireerivad jätkuvalt paljusid nende tantsuteekonnal.